VIDEO Biden transmite Rusiei un ultim mesaj: Dacă invadați Ucraina, costul va fi imens. Nu vă doriți un război sângeros

VIDEO Biden transmite Rusiei un ultim mesaj: Dacă invadați Ucraina, costul va fi imens. Nu vă doriți un război sângeros
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2022

SUA au pus pe masă propuneri concrete pentru stabilitate în Europa, măsuri pentru Rusia și NATO, ca și pentru controlul armelor, dar nu vor sacrifica principiile de bază, considerând că popoarele au dreptul să-și aleagă singure viitorul. SUA și NATO nu sunt o amenințare pentru Rusia, nu există planuri de a amplasa rachete în Ucraina, iar dacă Rusia invadează, costul uman pentru Ucraina va fi imens, dar și costul strategic pentru Rusia va fi imens, este ultimul mesaj transmis, în această seară, de președintele american Joe Biden către Kremlin, în condițiile în care există temeri legate de un atac în următoarele ore.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Conform Washington, Rusia are la acest moment peste 150.000 de militari poziționați în jurul Ucrainei. Ministerul rus al Apărării a susținut astăzi că o parte din trupele poziționate la granița cu Ucraina se întorc la bazele lor, după încheierea unor exerciții militare, dar Occidentul se arată rezervat la această informație, spunând că nu a putut fi confirmată.

Omenirea nu va uita că Rusia a ales să pornească un război, a atenționat Biden, care a transmis un mesj și către poporul rus: Sunt sigur că nu vă doriți un război sângeros. Ar fi un război fără cauză și fără motiv. Nu cred că vreți un război sângeros cu Ucraina, care sunt frații voștri. Am luptat împreună în al II-lea Război Mondial!

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

"Dacă Rusia începe războiul, suntem gata să impunem sancțiuni cum nu s-au mai văzut. Vom pune presiune pe instituțiile financiare. Gazoductul Nord Stream 2 nu va funcționa dacă Rusia invadează. Dacă Rusia țintește americani în Ucraina, vom răspunde cu toată puterea. Dacă Rusia invadează Ucraina, statele responsabile din toată lumea nu vor ezita să răspundă, iar Rusia va plăti un preț mare", a transmis Biden, insistând și asupra faptului că SUA vor interveni imediat în cazul în care un stat NATO este atacat.

"SUA vor apăra fiecare centimetru din teritoriul statelor membre NATO. Angajamentul SUA față de aliații din NATO este sfânt", a spus Biden.

viewscnt
Afla mai multe despre
biden
rusia