VIDEO Ministrul austriac al sănătății, mesaj transmis în limba română: „Vaccinați-vă!”

VIDEO Ministrul austriac al sănătății, mesaj transmis în limba română: „Vaccinați-vă!”
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 aug 2021

Ministrul sănătății din Austria, Wolfgang Mückstein, face un apel către diaspora din România să se vaccineze. Fiecare vaccin contează, spune oficialul de la Viena într-un mesaj transmis în limba română.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În Austria trăiesc peste 120 de mii de români, fiind a doua cea mai mare minoritate din această țară, după germani, scrie Digi 24.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

Numărul de infectări cu SARS-CoV-2 e în creștere pentru a cincea săptămână consecutivă în Europa, avertizează Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor. Continentul a ajuns la o imunizare de peste 50% a populației, dar România e la coada clasamentului cu doar o treime din populație imunizată.

„Rugămintea mea: faceți-vă acum programarea pentru vaccinarea împotriva coronavirusului. Fiecare vaccin contează!”, a spus în română Wolfgang Mückstein - ministrul austriac al sănătății - într-un mesaj postat pe YouTube.

Ministrul austriac are mesaje similare pe YouTube rostite și în sârbo-croată, turcă și germană.

Tranzacție - Bittnet Systems cumpără pachetul majoritar de acțiuni al ITPrepared CITEȘTE ȘI Tranzacție - Bittnet Systems cumpără pachetul majoritar de acțiuni al ITPrepared

„În prezent, se fac în jur de 40.000 de vaccinări pe zi. În luna iunie, în medie, până la 100.000 de persoane au fost vaccinate zilnic împotriva coronavirusului. Mă adresez acum în mod special persoanelor care au emigrat, chemându-le să se vaccineze. Este deosebit de important să ajungem la cât mai multe persoane și să le convingem că vaccinarea protejează împotriva coronavirusului. Doar împreună vom reuși să ieșim din pandemie spre normalitate. Vă rugăm să profitați de numeroasele opțiuni de vaccinare și să vă protejați pe dvs. și pe cei din jur de boli grave și de consecințe ulterioare, cum ar fi long-COVID. Până la data de 6 august 2021, în Austria au fost efectuate 9.883.444 de vaccinări. Cel puțin 59,69 % din populația totală este parțial imunizată și 53,26 % complet imunizată”, spune ministrul austriac al sănătății într-un mesaj postat pe Facebook.

În valul 3 al pandemiei, Austria a avut una dintre cele mai îndelungate perioade de lockdown din țările europene.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul austriac al sănătății
vaccin