VIDEO Putin - Discurs grandios pe stadion despre ”dragoste creștină", în fața a 200.000 de spectatori

VIDEO Putin - Discurs grandios pe stadion despre ”dragoste creștină", în fața a 200.000 de spectatori
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2022

Președintele rus Vladimir Putin a susținut un discurs pe principalul stadion din Moscova, în fața a 200.000 de spectatori veniți pentru un concert de „Ziua reunificării Crimeei cu Rusia”, în plin război în Ucraina. Cu această ocazie au loc concerte grandioase în mai multor orașe din Rusia, pe stadioane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

El a vorbit mulțimii adunate pe stadionul Lujniki din Moscova. ”Fiecare cuvânt din Constituția noastră e de mare importantă. Crimeea a trebuit să fie scoasă din starea umilitoare în care se află și a fost readusă la Rusia. Scopul operațiunii din Ucraina este să salvăm oamenii de genocid. Din dragoste creștină am fost obligați să îi salvăm pe frații noștri din Donbas”, a spus Putin, scrie g4media.ro.

EXCLUSIV ULTIMA ORĂ Tranzacție rapidă - Unul dintre cei mai bogați belgieni cumpără Parcul industrial Metav, printre cele mai importante din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ULTIMA ORĂ Tranzacție rapidă - Unul dintre cei mai bogați belgieni cumpără Parcul industrial Metav, printre cele mai importante din România

Vladimir Putin a susținut un discurs de câteva minute, după care a dispărut brusc din imaginile transmise aparent live de televiziunile ruse. Imaginea a fost comutată de la figura lui Putin la un cântăreț.

viewscnt
Afla mai multe despre
moscova
vladimir putin