VIDEO Revolta din Kazahstan: Armata a intrat cu blindatele în protestatari. Zeci de manifestanți anunțați ca ”eliminați”

VIDEO Revolta din Kazahstan: Armata a intrat cu blindatele în protestatari. Zeci de manifestanți anunțați ca ”eliminați”
scris 6 ian 2022

Mai multe vehicule blindate de transport de trupe și zeci de soldați care se deplasau pe jos au intrat joi dimineață în piața principală din Almatî, cel mai mare oraș din Kazahstan, unde sute de persoane protestau pentru a treia zi împotriva guvernului, au relatat corespondenții Reuters de la fața locului. S-au auzit focuri de armă în timp ce trupele se apropiau de mulțime, potrivit martorilor Reuters.

”Zeci de atacatori au fost lichidați”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, fiind vorba de protestatari care au asaltat miercuri noapte clădiri guvernamentale în Almatî.

FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs CITEȘTE ȘI FOTO Grupul american Philip Morris International pregătește investiții suplimentare de peste 100 milioane dolari în România și lansează și un nou produs

VEZI AICI ȘI AICI CE A DECLANȘAT REVOLTA

Acesta a precizat că, pe lângă cei 12 polițști uciși, 353 au fost răniți, scrie Hotnews.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
kazahstan
revolta
blindate