VIDEO Zelenski cere ca întreaga lume să protesteze astăzi, când se împlinește o lună de când Rusia a invadat Ucraina. Mesaj pentru ruși

VIDEO Zelenski cere ca întreaga lume să protesteze astăzi, când se împlinește o lună de când Rusia a invadat Ucraina. Mesaj pentru ruși
scris 24 mar 2022

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, care s-a adresat lumii în fiecare noapte de la începutul războiului, a făcut un apel către întreaga planetă să protesteze joi, când se împlinește o lună de la startul invaziei, relatează bbc.com.

“Războiul Rusiei nu este doar războiul împotriva Ucrainei. Are un înțeles mult mai larg”, a spus Zelenski, care s-a adresat pentru prima dată lumii în engleză, scrie News.ro.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

“Rusia a început războiul împotriva libertății. Acesta este doar începutul pentru Rusia”

“Rusia încearcă să înfrângă libertatea tuturor oamenilor din Europa. Tuturor oamenilor din lume. A încercat  arate că doar forța brută și crudă contează. Lumea trebuie să oprească Rusia. Lumea trebuie să oprească războiul”, a afirmat el.

“Deja o lună. Atât de mult. Mi se frânge inima, sunt frânte inimile tuturor ucrainenilor și ale tuturor oamenilor liberi de pe planetă”, a mai spus Zelenski.

El a lansat apoi apelul către planetă: “Ieșiți în piețe, pe străzi. Faceți-vă văzuți și auziți. Spuneți că oamenii contează, libertatea contează, oamenii contează, pacea contează. Ucraina contează”.

viewscnt
Afla mai multe despre
zelenski
rusia
ucraina