Vladimir Putin și-a exprimat susținerea pentru planul guvernului rus de a majora vârsta de pensionare

Vladimir Putin și-a exprimat susținerea pentru planul guvernului rus de a majora vârsta de pensionare
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 aug 2018

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, și-a exprimat marți susținerea pentru planul guvernului rus de a majora vârsta de pensionare, pentru prima dată după 80 de ani, informează dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Parlamentul rus a aprobat provizoriu majorarea vârstei de pensionare de la 55 la 63 de ani pentru femei și de la 60 la 65 de ani pentru bărbați, scrie Agerpres.

Trump acuză Google că afișează doar “știrile false” în rezultatele căutărilor pe internet CITEȘTE ȘI Trump acuză Google că afișează doar “știrile false” în rezultatele căutărilor pe internet

Propunerea a provocat numeroase proteste, mai ales în rândul bărbaților, în condițiile în care 43% dintre bărbații din Rusia s-ar putea nici să nu ajungă la vârsta de 65 de ani, potrivit datelor pe ultimii doi ani ale Băncii Mondiale. Potrivit datelor din 2016 ale Băncii Mondiale, speranța medie de viață în Rusia este de 77 de ani pentru femei și de 66 de ani pentru bărbați.

viewscnt
Afla mai multe despre
putin
pensionari
rusia