Vinul de azi: Amarone Della Valpolicella "Antonio Castagnedi" 2016

Vinul de azi: Amarone Della Valpolicella "Antonio Castagnedi" 2016
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 26 dec 2020

Tenuta Sant' Antonio este deținută de Armando, Paolo, Tiziano și Massimo Castagnedi, patru frați pasionați de domeniul viticol, care au cucerit lumea vinului italian încă de la primele vinuri scoase pe piață în 1995. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

De acolo vine și recomandarea de astăzi, Amarone Della Valpolicella "Antonio Castagnedi" 2016, un cupaj interesant de Corvina și Corvinone (70%), Rondinella (20%), Croatina (5%) și Oseleta (5%). Roșu intens cu tente purpurii, vinul dezvăluie mai întâi note olfactive de fructe roșii bine coapte, piper negru, lemn dulce și ciocolată. Pe palat, se remarcă taninuri elegante, catifelate, care păstrează aceleași arome intense și mătăsoase.

Degustați vinul la 16-17 grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la preparate din iepure și vânat sau carne roșie la grătar până la trufe sau brânzeturi maturate.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin