Vinul de azi: Cantus Primus Fetească Neagră 2018. Medalie de Aur - Concours Mondial Bruxelles 2021

Vinul de azi: Cantus Primus Fetească Neagră 2018. Medalie de Aur - Concours Mondial Bruxelles 2021
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 6 ian 2022

Trei nume importante în domeniul viticol și-au dat mâna și au înființat în 2008 Vitis Metamorfosis, o cramă locală menită să producă vinuri de cea mai înaltă calitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Astăzi, crama cuprinde 100 de hectare de teren, dintre care 67.5 hectare numai cu viță de vie. Vitis Metamorfosis are în portofoliu 14 vinuri din ce în ce mai cunoscute pe piața locală, dar și cea internațională. Recomandarea noastră de astăzi, Cantus Primus Fetească Neagră 2018, este un vin rosu sec, cu un buchet ce aduce in prim plan arome intense de fructe roșii și gem din prune și cireșe, în vreme ce notele secundare amintesc de condimente dulci. Gustul bogat și generos are tanini catifelați, iar finalul este persistent și plăcut.

Acest vin se poate degusta la 16 grade Celsius, alături de brânzeturi, friptură din carne roșie, mâncăruri cu legume sau alte preparate tradiționale românești.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin