Vinul de azi: Chateauneuf-du-Pape Domaine des Sénéchaux Red 2016 - 94 puncte Robert Parker

Vinul de azi: Chateauneuf-du-Pape Domaine des Sénéchaux Red 2016 - 94 puncte Robert Parker
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 11 iul 2021

Domaine des Sénéchaux are o lungă istorie în spate, istorie care vorbește atât despre terroir-ul foarte ofertant și vinurile de o calitate superioară, cât și despre toți oamenii implicați în acest proces.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea noastră de astăzi, Chateauneuf-du-Pape Domaine des Sénéchaux Red 2016, este un cupaj interesant de Grenache Noir (60%), Syrah (22%), Mourvedre (17%) și Vaccarese (1%). Notele olfactive amintesc de cireșe, fructe de pădure bine coapte și tente delicate de condimente. Pe palat, vinul dezvăluie arome de fructe de pădure roșii și negre, condimente și piper. Finalul este persistent, conturând și mai bine structura bine echilibrată a vinului.

Savurați acest vin la o temperatura de 15-18 grade Celsius, alături de preparate din carne, în special vânat, sau în combinație cu brânzeturi măturate.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin