Vinul de azi: Cotes du Rhone Rouge 2019

Vinul de azi: Cotes du Rhone Rouge 2019
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 22 iul 2020

Podgoriile Chauteau de Saint Cosme se găsesc în sudul regiunii Rhone, la doar 300 metri de satul Gigondas, estimându-se că datează încă din secolul 15.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din 1570, Chauteau de Saint Cosme s-a aflat în proprietatea familiei Barroul, iar Louis Barroul este cel care acum a reușit să transforme brandul familiei sale într-unul de mare succes, renumit peste tot în lume. Respectul pentru tehnicile tradiționale de producere a vinului, viticultura organică și înțelegerea în profunzime a terenurilor zonei sale au fost cele trei secrete care l-au ajutat să crească atât de mult această afacere.

Saint Cosme Cotes du Rhone Rouge 2019 este un vin încântător, potrivit pentru a fi băut imediat, dar totuși cu un potențial foarte bun de îmbătrânire. Închis la culoare, elegant și fin, vinul are taninuri frumos rotunjite, arome intense de coacăze negre, camfor, trufe, trandafir și afine.

Se recomandă savurarea acestui vin la o temperatură între 16-18 grade Celsius, iar cele mai potrivite preparate cu care îl poți asocia sunt carnea la grătar, friptură de porc și brânzeturile mai tari. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin