Vinul de azi: Jelna Sauvignon Blanc 2020 - Marea Distincție Vinofed 2021

Vinul de azi: Jelna Sauvignon Blanc 2020 - Marea Distincție Vinofed 2021
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 oct 2021

Crama Jelna este o afacere de familie din județul Bistrița-Năsăud, cu podgorii de viță de vie ce se întind pe o suprafață de 26 de hectare de teren, printre cele mai populare soiuri de struguri fiind Sauvignon Blanc, Fetească Albă, Pinot Noir sau Muscat Ottonel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea zilei, Jelna Sauvignon Blanc 2020, este un vin proaspăt și elegant, care cucerește de la primele tente olfactive de fructul pasiunii, lămâie și iarbă proaspăt cosită. Gustativ, vinul este unul complex, cu o aciditate bine conturată, la care se adaugă aromele tipice unui Sauvignon Blanc.

Se recomandă degustarea acestui vin la 4-6 grade Celsius, alături de preparate cu peste, fructe de mare, carne albă, brânză de capră sau mâncăruri vegetariene. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin