Vinul de azi: Macan 2015 - 94 puncte James Suckling

Vinul de azi: Macan 2015 - 94 puncte James Suckling
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 2 ian 2021

Crama Bodegas Benjamin de Rothschild & Vega Sicilia a fost fondată în 2004, având ca prim scop producerea de vinuri în binecunoscută regiune viticolă La Rioja. Proiectul a prins viață în 2009, atunci când brandul a lansat vinurile Macan și Macan Clasico.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea noastră de astăzi, Vega-Sicilia Macan 2015, este un vin roșu intens, proaspăt și energic, realizat din soiul de struguri Tempranillo. Buchetul amintește de note de ciocolată și prune negre, în timp ce gustul se dezvăluie delicat și elegant, păstrând și pe palat aceleași arome de prune și ciocolată, la care se adaugă tentele minerale.

Degustați acest vin la 18 grade Celsius, alături de preparate din vițel, miel sau vită, brânzeturi sau deserturi cu ciocolată.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin