Vinul de azi: Montere Valpolicella Ripasso 2018 - 96 puncte Luca Maroni

Vinul de azi: Montere Valpolicella Ripasso 2018 - 96 puncte Luca Maroni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 feb 2021

Ca' de' Rocchi Montere Valpolicella Ripasso DOP Superiore 2018 sau „Baby Amarone”, cum i se mai spune, are medalie de aur la Berliner Wine Trophy și Asia Wine Trophy, fiind inclus și în „Top 100 La Guida Ai Vini Di Verona”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Roșu intens strălucitor, vinul cucerește încă de la primele note olfactive de fructe de pădure, prune uscate și vișine. Pe palat se continuă cu o aciditate frumos integrată, un corp puternic și taninuri elegante. Aici predomină în special aromele de vișine coapte, condimente exotice și ceva tușe balsamice. Postgustul evidențiază note de ciocolată neagră.

Vă recomandăm degustarea acestui vin la 18-20 de grade Celsius, în diverse combinații culinare, de la carne de vită sau carne de oaie până la paste carbonara sau risotto.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin