Vinul de azi: Prince Mircea Cabernet Sauvignon Rezerva 2018

Vinul de azi: Prince Mircea Cabernet Sauvignon Rezerva 2018
scris 2 dec 2019

Daca până anul acesta “Prince Mircea” era echivalent cu soiul Merlot, de acum acestei etichete i-a mai fost asociat un soi: Cabernet Sauvignon.

La Vinarte, vinul a început cu pasiune și, încă din 1998, vinurile produse aici au fost printre cele mai apreciate în țară, dar și în afară. Recomandarea noastră de astăzi, Prince Mircea 2018 Cabernet Sauvignon, este un vin rosu sec, statornic si elegant, realizat 100% din struguri Cabernet Sauvignon. Cu arome intense și bine definite, vinul cucerește încă de la primele note de fructe roșii mature, în special cele de prune uscate, iar tentele secundare ușor condimentate și de piper vin să completeze perfect acest profil special. Se recomandă savurarea vinului la 16-18 grade Celsius, alături de preparate din carne roșie, vânat mare, brânzeturi maturate sau preparate tradiționale românesti pe bază de carne.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vin
mircea
unvinpezi
cel mai ieftin vin