Vinul de azi: Quattronotti Negroamaro Appassimento 2021 - 98 puncte Luca Maroni

Vinul de azi: Quattronotti Negroamaro Appassimento 2021 -  98 puncte Luca Maroni
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 mai 2022

Celebrul oenolog Mario Ercolino și soția sa sunt proprietarii cramei Montemajor, cramă ale cărei vinuri sunt recunoscute astăzi peste tot în lume pentru finețe, elegantă, o structură bine echilibrată și pentru puritatea fructului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

De aici vine și recomandarea noastră, Montemajor ”Quattronotti” Negroamaro Appassimento. Proaspăt, roșu rubiniu închis, vinul este realizat din struguri Negroamaro recoltați în patru nopți. Olfactiv, vinul dezvăluie note de mure, prune coapte, cireșe negre, dar și de condimente, în vreme ce pe palat se remarcă arome ceva mai dulci de afine, zmeură, cireșe negre, gem de mure și prune uscate. Aromele gustative se continuă cu o aciditate bine echilibrată, dar și cu arome de lemn dulce și piper alb.

Vă recomandăm degustarea acestui vin la 15-18 grade Celsius, alături de aperitive, preparate din vițel, miel sau iepure, pizza cu diverse sosuri și brânzeturi.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin