Vinul de azi: Terrasse du Diable 2015 - 92 puncte James Suckling, 91 puncte Wine Spectator

Vinul de azi: Terrasse du Diable 2015 - 92 puncte James Suckling, 91 puncte Wine Spectator
scris 13 dec 2019

Administrată de aceeași familie de secole, Les Pallieres este o superbă proprietate de 26 ha care, în timp, a făcut loc și vițelor de vie, pe lângă creșterea animalelor și livezilor de măslini. În 1998, familia Brunier s-a asociat cu Kermit Lynch, vestitul importator american, și au reușit să facă încă și mai cunoscut acest loc recunoscut pentru soiurile de Grenache, Cinsault, Syrah, Mourvedre, Clairette sau Bourbulec.

Terrasse du Diable 2015 este un vin intens, într-o frumoasă culoare de rubiniu închis, cu arome de fructe negre și cireșe, îmbinate armonios cu note de ierburi provensale și lemn dulce.

Vinul este corpolent și delicat pe palat, susținut de o aciditate ridicată, iar pe final persistă taninurile și accentele de condimente. Savurează-l la o temperatură de 16-18 grade Celsius, alături de brânzeturi, preparate din carne de vită sau miel. 

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin