Platforma de monetizare 2Checkout extinde biroul din București

Platforma de monetizare 2Checkout extinde biroul din București
scris 12 dec 2019

2Checkout, furnizorul de soluții de monetizare pentru companii ce acționează la nivel global, a finalizat extinderea birourilor din București pe fondul creșterii echipei într-un ritm mai accentuat decât se preconiza la început de an. 

Astfel, compania ocupă acum spații de birouri în zona Pipera cu o suprafață totală de peste 3.700 metri pătrați. În prezent, 340 de specialiști lucrează pentru 2Checkout în România, în departamente precum dezvoltare software, marketing, vânzări, financiar, suport clienți și operațional, cu 20 mai mulți decât se estima la început de an. 

EXCLUSIV Dedeman transformă primul său magazin din București în cel mai mare din rețea. O tranzacție care declanșează închiderea și lichidarea fabricii CELPI CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dedeman transformă primul său magazin din București în cel mai mare din rețea. O tranzacție care declanșează închiderea și lichidarea fabricii CELPI

La nivel global, 2Checkout va încheia anul cu peste 400 de angajați.

2Checkout este brandul sub care activează acum fosta companie Avangate, parte din portofoliul fondului de investiții Francisco Partners. Compania are peste 17.000 de clienți la nivel global.

viewscnt
Afla mai multe despre
2checkout
angajati