VIDEO PROFIT LIVE Camelia Popescu, CEO Destine Holidays: A fost un an foarte bun pentru turism. Unii dintre turiști preferă să nu facă schimbări

VIDEO PROFIT LIVE Camelia Popescu, CEO Destine Holidays: A fost un an foarte bun pentru turism. Unii dintre turiști preferă să nu facă schimbări
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 dec 2022

Față de 2021, anul acesta a fost unul foarte bun pentru industria turismului, spune, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Camelia Popescu, CEO al agenției de turism Destine Holidays, parte a Destine Holding. Top 3 destinații rămân în continuare Egipt, Grecia și Turcia.

„A fost anul în care turiștii au dorit să iasă în afara României, să călătorească cât mai mult, să experimenteze cât mai mult și, pe lângă destinațiile obișnuite, turiștii au început să caute și alte zone. A fost un an foarte bun pentru turismul din România”, mai spune aceasta.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ea adaugă principala prioritate în 2022 a fost ca atenția să fie îndreptată cât mai mult către client, către nevoile acestuia. 

„Am avut o paletă foarte mare de oferit. Pentru a putea satisface dorința și nevoia clientului, ne-am dus mai mult în zona de a lăsa o emoție, adică clientul să nu creadă că merge doar într-o simplă vacanță, ci să poată să aibă și alte pachete acolo unde merge, să poată să se simtă bine și să se întoarcă cu o experiență nouă din concediu”, afirmă Camelia Popescu.

„Unii dintre turiști preferă să nu facă schimbări. Top 3 destinații sunt în continuare Egipt, Grecia și Turcia. Sunt destinații căutate de români, mai ales de familii care merg cu copiii, care le oferă un concediu liniștit”, adaugă aceasta.

VIDEO PROFIT LIVE Ioana Pantelimon, fondator Froopt: Până acum, au cumpărat de la noi 2.900 de clienți. O să creștem natural odată cu creșterea nișei. Nu ne așteptăm la câștiguri fabuloase din primul an CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Ioana Pantelimon, fondator Froopt: Până acum, au cumpărat de la noi 2.900 de clienți. O să creștem natural odată cu creșterea nișei. Nu ne așteptăm la câștiguri fabuloase din primul an

Cea mai mare provocare pentru industria turismului, continuă ea, rămâne incertitudinea, provocată în special de contextul economic dificil și de războiul de la graniță.

„Este această perioadă în care nu știm foarte exact unde să mergem. Dar avem parte de turiști curajoși care au venit și și-au achiziționat pachetele pentru vara viitoare.  Cred că, după ce lucrurile se vor liniști, oamenii vor fi deschiși în a-și achiziționa si pachete de vacanță”, mai spune CEO-ul.

Camelia Popescu consideră și că o aderare viitoare a României la spațiul Schengen va avea efecte pozitive pentru industria turismului.

„Asupra industriei de turism eu văd impactul foarte mare în zona parteneriatelor. Vom deveni parteneri de încredere pentru mult mai mulți tour operatori din acest spațiu european”, precizează aceasta.  

Agenția de turism Destine Holidays, înființată în anul 2018, are un portofoliu de peste un milion de clienți în România, 13 puncte de lucru proprii, 220 de parteneri și 2.500 de brokeri-colaboratori care promovează pachete turistice.

viewscnt
Afla mai multe despre
camelia popescu
aderare schengen
destine holidays
turism 2022