VIDEO PROFIT LIVE Ștefana Rondak, fondatoare Mommy HAI: De anul următor, obiectivul este să ne extindem și internațional

VIDEO PROFIT LIVE Ștefana Rondak, fondatoare Mommy HAI: De anul următor, obiectivul este să ne extindem și internațional
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2024

Startup-ul Mommy HAI, care a creat un one-stop-shop pentru părinți, prima aplicație de acest gen din România, vizează extinderea la nivel național în 2024, iar ulterior și ieșirea în afara granițelor țării.

„Este o aplicație gratuită pentru părinți, prin care ne-am propus să centralizăm toate resursele de care ei au nevoie pentru copii. Vorbim de locații pentru copii, atât educative, cât și recreative, produse și servicii, precum petreceri, locuri de joacă, muzee,  parcuri, creșe și scoli, clinici medicale, kinetoterapie, psihologie, consultanță în alăptare”, spune, la emisiunea PROFIT LIVE de la PROFIT NEWS TV, Ștefana Rondak, fondatoare Mommy HAI.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

Aplicația a ajuns în prezent la peste 20.000 de utilizatori și peste 300 de colaboratori.

„Monetizarea vine de la colaboratori și parteneri. În  primul nostru an de activitate am reușit să ajungem la peste 300 de colaoratori. Acum ne ocupăm de o centralizare, vorbim de o taxă de înregistrare a fiecărui colaborator. Vom lansa și un marketplace, iar monetizarea va veni și din zona asta, plus partea de promovare prin servicii extra.

Am externalizat partea de dezvoltare a aplicației, urmează ca anul acesta să aducem și alți dezvoltatori în echipă. Să poți susține un marketplace și o aplicație atât de complexă clar ai nevoie de suport tehnic”, mai spune aceasta.

VIDEO PROFIT LIVE Ciprian Susanu, fondator Dare Digital: Business-urile care au date proprii despre consumatori vor câștiga în final. Se mai desfac bugetele în 2024 CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Ciprian Susanu, fondator Dare Digital: Business-urile care au date proprii despre consumatori vor câștiga în final. Se mai desfac bugetele în 2024

Aplicația a fost lansată pe piață în 2023, de către Ștefana Rondak și soțul său, dezvoltarea acesteia fiind făcută inițial cu fondurile proprii ale celor doi antreprenori.

„De anul acesta vom începe și promovarea la nivel național. Am avut câteva inițiative anul trecut care au mers foarte bine, ceea ce ne-a confirmat nevoia unei astfel de aplicații. Investiția inițială a fost personală, iar ulterior am atras investitori. Acum urmează să accesăm și fondurile din Start-Up Nation.

Ne dorim să mergem și în zona aceasta de finanțări. Obiectivul pentru anul acesta ar fi să ajungem la nivel național și atunci, investiția ar fi clar alocată atât pentru oameni noi în echipă, dar și pentru promovarea la nivel național. De anul următor, obiectivul este să ne extindem și internațional”, precizează Ștefana Rondak.

Provocarea, continuă ea, vine din zona partenerilor, „care sunt foarte mulți, industria de business-uri pentru copii fiind în plină ascensiune”.

viewscnt
Afla mai multe despre
ștefana rondak
mommy hai