PROFIT NEWS TV - Ministrul Turismului: Încurajez salariații să facă rezervări de concediu. Eu mă duc la Mamaia

PROFIT NEWS TV - Ministrul Turismului: Încurajez salariații să facă rezervări de concediu. Eu mă duc la Mamaia
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mai 2022

Ministrul Turismului, Constantin Daniel Cadariu a afirmat, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, că face apel către instituțiile publice să pună la dispoziția salariaților acele vouchere de vacanță, și îi încurajează pe salariați să își facă rezervări pentru concedii, iar pe agenți să scoată pachete de rezervări timpurii, în ideea că cel puțin un milion de români vor avea tichete de vacanță. Ministrul a mai spus că el vrea să meargă cântea zile la Mamaia, la mare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

 ”Din poziția de ministru de resort, nu pot face decât apel către instituțiile publice să pună la dispoziția salariaților acele vouchere, mai ales că o vor face o singură dată și le vor putea folosit pentru cinci ani, efortul este o singură dată”, a spus Cadariu.

Despre întârzierea acordării voucherelor de vacanță, minstrul a spus că, pentru perioada de început este justificarea că mai toate instituțiile ar fi trebuit să facă o astfel de achiziție publică.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Anxietate pe piețe. Efectele inflației ridicate încep să se vadă CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Anxietate pe piețe. Efectele inflației ridicate încep să se vadă

”Aș insista pe faptul că agenții de turism și angajații au garanția că vor primi acele vouchere, drept urmare îi încurajez să își facă rezervări pentru concedii, pe salariați, și pe agenți să scoată pachete de rezervări timpurii, în ideea că cel puțin un milion de români vor avea tichete de vacanță, și mă refer aici la salariații din sistemul bugetar”, a spus el. 

Cadariu a precizat că toate instituțiile au bani în buget, de aceea s-au grăbit să dea Ordonanța în decembrie, pentru că atunci când se discuta legea bugetului, să aibă cadrul legal ca toate instituțiile să își prindă sumele în bugete pentru aceste vouchere.

Ministrul a spus că își dorește ca în această vară să meargă câteva zile în vacanță la Mamaia.

viewscnt
Afla mai multe despre
turism
cadariu