PROFIT NEWS TV Urmează o nouă rundă de finanțare pentru startup-ul OptiOffer. Co-fondator: Nu am crezut că se poate face așa ceva în Oradea. E chiar locul în care putem face o diferență

PROFIT NEWS TV Urmează o nouă rundă de finanțare pentru startup-ul OptiOffer. Co-fondator: Nu am crezut că se poate face așa ceva în Oradea. E chiar locul în care putem face o diferență
Andreea Guţu
Andreea Guţu
scris 25 ian 2022

Startup-ul OptiOffer din Oradea, care facilitează legătura dintre furnizori și revânzători, vrea să ridice o nouă rundă de finanțare în acest an, pentru a putea susține creșterea rețelei de utilizatori și a continua dezvoltarea operațiunilor pe piața locală. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Recent, OptiOffer, fondat de doi tineri antreprenori din Oradea, a mai ridicat o rundă de investiții, de 50.000 de euro, de la Make IT în Oradea, o organizație non-profit pornită în 2020 la inițiativa Primăriei Oradea, împreună cu un grup de companii locale din domeniul IT, care administrează un fond anual de 300.000 de euro, asigurat de autoritățile locale.

„Noi am făcut parte din incubatorul lor și în continuare lucrăm cu ei. Nu am crezut că se poate face așa ceva în Oradea. Am aplicat și am trecut prin etapele lor de validare a business-ului și am primit o finanțare”, a spus, la PROFIT NEWS TV, Nichita Herput, co-fondator OptiOffer.

PROFIT NEWS TV Ministrul Economiei: Sunt peste 2 milioane de facturi de energie și gaze greșite. E nevoie de măsuri de sprijin și pentru marii consumatori industriali CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Ministrul Economiei: Sunt peste 2 milioane de facturi de energie și gaze greșite. E nevoie de măsuri de sprijin și pentru marii consumatori industriali

Banii ridicați de la Make IT în Oradea vor fi folosiți pentru creșterea operațiunilor pe piața locală. 

„Nu aveam mari speranțe în Oradea, dar cu ajutorul finanțării ne-am dat seama că Oradea e chiar locul în care putem face o diferență. Și noi ca și start-up, ca și tehnologie, ne raportăm la firme producătoare, și în Oradea din fericire avem o piață destul de bună pe care o putem accesa. Sunt foarte mulți producători de echipamente și utilaje în Oradea”, mai spune acesta.

De asemenea, anul acesta OptiOffer va ma ridica o nouă rundă de finanțare pentru dezvoltarea rețelei de utilizatori. 

„Expansiunea acestui network trebuie să fie susținută din spate. În 9-10 luni vom ridica o nouă rundă de finanțare pentru a putea susține creșterea network-ului”, adaugă Nichita Herput.

viewscnt
Afla mai multe despre
optioffer
nichita herput
make it în oradea
finanțare startup-uri
investiții startup-uri