Apple TV+ are mai puțini abonați decât se credea

Apple TV+ are mai puțini abonați decât se credea
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 26 sep 2021

Serviciul de streaming al Apple nu se bucură, cel puțin deocamdată, de succesul preconizat, având un număr de abonați mai mic decât cel vehiculat de analiști.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Oficialii Apple s-au întâlnit recent cu cei ai International Alliance of Theatrical Stage Employees, cel mai mare sindicat al lucrătorilor din industria de entertainment din Statele Unite, pentru a discuta despre drepturile salariale ale celor implicați în proiectele serviciului de streaming Apple TV+.

În legislația americană există un prag în ceea ce privește plata angajaților din entertainment, conform cărora remunerațiile trebuie să fie mai mari în cazul serviciilor care au peste 20 de milioane de abonați plătitori.

Patru giganți se luptă pentru un film cu Brad Pitt și George Clooney în rolurile principale CITEȘTE ȘI Patru giganți se luptă pentru un film cu Brad Pitt și George Clooney în rolurile principale

Spre surprinderea multora, oficialii gigantului american au susținut că Apple TV+ are sub 20 de milioane de abonați.

Apple nu a făcut niciodată publice datele privind numărul de abonați ai serviciului de streaming TV+, până acum, de când a fost lansat acesta.

Analiștii estimau anterior că TV+ ar avea peste 40 de milioane de utilizatori la finele lui 2020, însă nu se făcea o distincție între cei care au ales să plătească un abonament lunar și cei care îl folosesc gratuit ca urmare a unora din ofertele făcute de Apple.

Gigantul american derulează mai multe campanii promoționale pentru TV+, printre care una care oferă un an gratuit pentru cei care cumpără un iPhone nou.

Cu mai puțin de 20 de milioane de abonați, Apple este departe de greii industriei, precum Netflix și Disney+, care au peste 200 respectiv 100 de milioane de abonați plătitori.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
tv+
video
streaming
filme
seriale