Creșterea Disney+, aproape înfrânată în America de Nord

Creșterea Disney+, aproape înfrânată în America de Nord
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 iul 2021

În contradicție cu performanța mult peste așteptări de până acum, Disney+ a ajuns să se confrunte cu o primă provocare privind creșterea numărului de abonați, care se manifestă deja în Statele Unite și Canada.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Performanța Disney+ a scăzut extrem de mult în ultimele luni în America de Nord. De la 37 de milioane de abonați în februarie, serviciul de streaming al Disney a crescut până la începutul lunii iulie cu doar un milion de abonați.

Scăderea performanței s-a produs după ce, în martie, Disney+ a crescut prețul abonamentului de la 7 la 8 dolari pe lună.

FOTO Pălăria lui Indiana Jones, vândută cu 300.000 de dolari la licitație CITEȘTE ȘI FOTO Pălăria lui Indiana Jones, vândută cu 300.000 de dolari la licitație

Acum, Disney+ numără peste 110 milioane de utilizatori la nivel global, o creștere ușoară față de cele 103,6 milioane de abonați raportați la finele primului trimestru al anului.

Cele mai importante creșteri au loc, în special, în India și America Latină. Doar în India, Disney+ are 38 de milioane de abonați, cât Statele Unite și Canada la un loc.

Disney+ încă este disponibil într-un număr limitat de țări, o extindere europeană fiind așteptată până la sfârșitul acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
disney+
video
streaming
filme
seriale