Acțiunile clubului Juventus au scăzut cu 10% din cauza coronavirusului

Acțiunile clubului Juventus au scăzut cu 10% din cauza coronavirusului
scris 24 feb 2020

Acțiunile clubului de fotbal Juventus Torino au scăzut, luni, la bursa din Milano, cu 10% din cauza epidemiei de coronavirus, informează presa internațională.

Evoluția este în tenință cu întreaga bursa milaneză, însă clubul torinez are cea mai mare scădere și la un moment dat a fost aproape de 11%. Majoritatea societăților listate la bursă înregistrează un trend descendent, după explozia de îmbolnăviri cu coronavirus, scrie News.ro.

Anunț ANAF: Declarația Unică poate fi depusă online, dar și pe hârtie, la agențiile ANAF și Poștă. Termenul este 25 mai CITEȘTE ȘI Anunț ANAF: Declarația Unică poate fi depusă online, dar și pe hârtie, la agențiile ANAF și Poștă. Termenul este 25 mai

În plus, Juventus a anunțat închiderea muzeului clubului, cel puțin până sâmbătă, iar meciul cu Inter, de duminică, s-ar putea disputa cu porțile închise.

În doar câteva zile, Italia a devenit a treia țară în ceea ce privește numărul cazurilor de infectare cu coronavirus. De vineri până acum s-au înregistrat în Italia peste 210 cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus și cinci decese, cele mai afectate regiuni fiind în nordul țării.

viewscnt
Afla mai multe despre
juventus
actiuni
coronavirus