Euro 2024: Transmisia meciului România – Ucraina, întreruptă în Ucraina. Fanii acuză un atac cibernetic rusesc

Euro 2024: Transmisia meciului România – Ucraina, întreruptă în Ucraina. Fanii acuză un atac cibernetic rusesc

Nicușor Stanciu, eroul meciului Foto: Stefan_Constantin - INQUAM Photos

Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iun 2024

Transmisia meciului pierdut de Ucraina cu 0-3 în fața României, la Euro 2024, a fost întreruptă în Ucraina la scurt timp după începerea reprizei secunde. Unii fani ucraineni denunță un atac cibernetic al Rusiei.

Deși au avut 72% posesie, ucrainenii au fost pedepsiți de realismul colegilor lui Nicolae Stanciu, care a fost votat omul meciului, notează RMC Sport, citat de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News

A fost un scenariu dur, pe care fanii din Ucraina nu au putut să-l urmărească așa cum trebuie. Potrivit unor relatări din diferite părți ale țării, pentru agenția spaniolă EFE, transmisia meciului a fost întreruptă la scurt timp după începerea reprizei secunde. Mulți fani au indicat un atac cibernetic rusesc ca motiv al întreruperii.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
FOTO S-au încins grătarele pe Broadway. O companie anunță că micii românești vor fi produși chiar în SUA CITEȘTE ȘI FOTO S-au încins grătarele pe Broadway. O companie anunță că micii românești vor fi produși chiar în SUA

Această ipoteză este împărtășită de compania privată de electricitate DTEK, ale cărei centrale electrice au fost ținta mai multor atacuri rusești. Compania ucraineană și-a exprimat solidaritatea cu Megogo, serviciul de televiziune digitală cu plată care transmite pe plan local meciurile Euro 2024. "Știu cum te simți, fratele meu", se menționează pe contul de X al DTEK. De la începutul invaziei rusești, în februarie 2022, serviciile digitale ucrainene au suferit numeroase atacuri și întreruperi.

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
meci
euro 2024