Manchester United a vândut tricouri ale lui Ronaldo în valoare de aproape 220 de milioane de euro într-o săptămână

Manchester United a vândut tricouri ale lui Ronaldo în valoare de aproape 220 de milioane de euro într-o săptămână
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2021

Manchester United a vândut, de la transferul fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, tricouri cu numele atacantului în valoare de 187 de milioane de lire sterline (218,9 milioane de euro), informează mirror.co.uk, preluat de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din această sumă, care reprezintă totalul încasărilor într-o săptămână, partea clubului englez este de 13 milioane de lire sterline (15 milioane de euro).

Diplomat american: Europa trebuie să se pregătească mai bine pentru o criză a gazelor CITEȘTE ȘI Diplomat american: Europa trebuie să se pregătească mai bine pentru o criză a gazelor

Astfel, United și-a recuperat în totalitatea suma plătită grupării Juventus pentru transferul jucătorului.

Fanatics, partenerul comercial al clubului Manchester United, a precizat că, la patru ore de la anunțarea revenirii lui Ronaldo în Anglia, vânzările tricoului internaționalului portughez au depășit recordul existent pentru vânzările unui articol similar, într-o singură zi, în afara SUA.

Sursa citată arată că, spre deosebire de United, PSG a obținut numai 7,5 milioane de lire sterline (8,8 milioane de euro) din vânzările tricoului argentinianului Lionel Messi, transferat în această vară de la FC Barcelona.

Uber France, condamnată la plata a peste 180.000 de euro prejudiciu moral către 910 șoferi de taxi CITEȘTE ȘI Uber France, condamnată la plata a peste 180.000 de euro prejudiciu moral către 910 șoferi de taxi

Ronaldo este așteptat să debuteze sâmbătă, la Manchester United, în meciul din deplasare cu Leicester. Partida începe la ora 17.00.

Portughezul a mai jucat la United între 2003 și 2009.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristiano ronaldo manchester united
transfer record cristiano ronaldo