Rafael Nadal revine în circuit la turneul de la Barcelona

Rafael Nadal revine în circuit la turneul de la Barcelona
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2024

Rafael Nadal, care nu a mai concurat de la Brisbane, din ianuarie, a fost inclus pe tabloul turneului ATP 500 de la Barcelona, unde îl va înfrunta în primul tur pe italianul Flavio Cobolli, locul 63 ATP, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prezent la Barcelona încă de miercuri și la tragerea la sorți care a avut loc sâmbătă, spaniolul în vârstă de 37 de ani, coborât acum pe locul 646 mondial, a câștigat de 12 ori turneul de la Barcelon, ultima dată în 2021, potrivit News.ro.

Iranul a sechestrat o navă pentru că ar avea „legături cu Israel”, administrată de o firmă a miliardarului Eyal Ofer, care are afaceri și în România CITEȘTE ȘI Iranul a sechestrat o navă pentru că ar avea „legături cu Israel”, administrată de o firmă a miliardarului Eyal Ofer, care are afaceri și în România

Nadal, care a ajuns până în sferturile de finală la Brisbane în ianuarie, s-a retras apoi de la Melbourne din cauza unei accidentări la coapsa stângă. Apoi, el s-a retras de la Doha, Indian Wells și Monte Carlo, invocând de fiecare dată același motiv: "Corpul meu nu mă lasă".

viewscnt
Afla mai multe despre
rafael nadal
barcelona
revenire