VIDEO Emma Răducanu, o nouă lovitură de marketing

VIDEO Emma Răducanu, o nouă lovitură de marketing
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2022

Emma Răducanu, campioana de la US Open în 2021, a semnat un nou contract de sponsorizare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tânăra sportivă a semnat un contract cu firma germană Porsche, arată Digi Sport.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Emma Răducanu a atras atenția marilor branduri internaționale după ce a reușit să câștige primul său turneu de Grand Slam la doar 19 ani - US Open 2021. Sportiva a semnat ulterior contracte de sponsorizare cu Evian, British Airways, Dior și Vodafone. 

"Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche. Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor", a scris Emma Răducanu, pe contul său de Instagram.

VIDEO Emma Răducanu, o nouă lovitură de marketing

Înainte de a semna cu Porsche, averea estimată a tinerei jucătoare ajunge la 5,4 milioane dolari, aici incluzând premiile câștigate din tenis, dar și contactele de sponsorizare.

Toate aceste parteneriate de imagine au fost semnate pe mai mulți ani, iar suma totală pe care Emma Răducanu o va încasa doar din contracte de sponsorizare parafate până acum se ridică la 18 milioane dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
emma răducanu
tenis
porsche