Google sponsorizează echipa McLaren de Formula 1

Google sponsorizează echipa McLaren de Formula 1
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 mar 2022

Google îngroașă rândul companiilor de tehnologie care se promovează prin intermediul Formulei 1, unde se va număra printre sponsorii echipei McLaren.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând din sezonul 2022, vreme de mai mulți ani, Google va sponsoriza echipa McLaren de Formula 1. Nu a fost anunțată nici durata exactă, nici valoarea contractului.

Drept urmare, brandul și logo-ul sistemului de operare Android va fi vizibil pe mașinile echipei britanice,  în spatele pilotului, deasupra motorului.

„Armata IT a Ucrainei”. 300.000 de hackeri din toată lumea au răspuns la apelul unui ministru din Kiev CITEȘTE ȘI „Armata IT a Ucrainei”. 300.000 de hackeri din toată lumea au răspuns la apelul unui ministru din Kiev

Logo-ul Google va fi vizibil pe costumele și căștile celor doi piloți, Lando Norris și Daniel Ricciardo, iar culorile logo-ului de la browser-ul Chrome vor putea fi văzute pe capacele roților.

Dincolo de banii Google, echipa britanică va integra în operațiunile sale smartphone-uri 5G cu Android (probabil Pixel, dar nu se specifică) și browser-ul web Chrome.

Noul sezon de Formula 1 începe în acest week-end, în Bahrain, după o pauză competițională în care echipele au trebuit să dezvolte mașinile după specificații noi, care aduc multe schimbări tehnice și vizuale, ce au avut ca principal scop înlesnirea depășirilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
android
chrome
mclaren
formula 1