Bittnet împrumută Gecad Net, după ce a cumpărat-o într-o tranzacție de 600.000 euro

Bittnet împrumută Gecad Net, după ce a cumpărat-o într-o tranzacție de 600.000 euro

Frații Logofătu, acționarii principali ai Bittnet

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 10 nov 2017

Bittnet (BNET), integrator IT&C și furnizor de servicii de training IT, împrumută cu 90.000 euro Gecad Net, companie preluată în luna septembrie, într-o tranzacție anunțată de Profit.ro din primăvară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Împrumutul, scadent la 1 an, va fi folosit pentru finanțarea activității curente și a capitalului de lucru al Gecad Net, precum și pentru susținerea proiectelor comune ale celor două companii pentru finalul anului financiar 2017.

Gecad Net este un furnizor local de aplicații software și servicii IT integrate.

Firma a fost parte a portofoliul de investiții al GECAD Group, deținut de omul de afaceri Radu Georgescu.

GECAD Group investește 550.000 euro în dezvoltarea unei platforme pentru plăți prin POS-uri CITEȘTE ȘI GECAD Group investește 550.000 euro în dezvoltarea unei platforme pentru plăți prin POS-uri

Bittnet Systems s-a listat la Bursa de Valori Bu­curești în 2015. În iulie anul trecut, compania a avut prima emisiune de obligațiuni listată de o companie IT din România în urma căreia a atras aproape 1 milion de euro de la 40 de investitori privați.

Anul trecut, Bittnet Systems a înregistrat afaceri de 13,7 milioane de lei, mai mari cu 36% față de 2015, în timp ce profitul net a urcat cu 12% la circa 1,2 milioane de lei.

Acționarii companiei sunt frații Logofătu - 60,19%, antreprenorul Răzvan Căpățînă - 20,41%, persoane juridice – 12,1% și fizice – 7,3%.

Capitalizarea bursieră a societății depășește 33 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet
gecad net
preluare
aga
obligatiuni