Bittnet a preluat Gecad Net, tranzacție anunțată din aprilie de Profit.ro ca fiind pregătită

Bittnet a preluat Gecad Net, tranzacție anunțată din aprilie de Profit.ro ca fiind pregătită

Frații Logofătu, acționarii principali ai Bittnet

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 22 sep 2017

Bittnet (BNET), integrator IT&C și furnizor de servicii de training IT, a preluat integral Gecad Net și a devenit de ieri asociat unic al companiei, odată cu finalizarea ultimelor proceduri. Tranzacția a fost anunțată de Profit.ro din luna aprilie ca fiind pregătită, într-o operațiune de 600.000 de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Gecad Net este un furnizor local de aplicații software și servicii IT integrate și afaceri de 4,2 milioane de euro în 2015, conform celor mai recente date disponibile.

Firma este parte a portofoliul de investiții al GECAD Group, deținut de omul de afaceri Radu Georgescu.

GECAD Group investește 550.000 euro în dezvoltarea unei platforme pentru plăți prin POS-uri CITEȘTE ȘI GECAD Group investește 550.000 euro în dezvoltarea unei platforme pentru plăți prin POS-uri

Bittnet Systems s-a listat la Bursa de Valori Bu­curești în 2015. În iulie anul trecut, compania a avut prima emisiune de obligațiuni listată de o companie IT din România în urma căreia a atras aproape 1 milion de euro de la 40 de investitori privați.

Anul trecut, Bittnet Systems a înregistrat afaceri de 13,7 milioane de lei, mai mari cu 36% față de 2015, în timp ce profitul net a urcat cu 12% la circa 1,2 milioane de lei.

Acționarii companiei sunt frații Logofătu - 60,19%, antreprenorul Răzvan Căpățînă - 20,41%, persoane juridice – 12,1% și fizice – 7,3%.

Capitalizarea bursieră a societății depășește 22 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet
gecad net
preluare
aga
obligatiuni