EXCLUSIV Asigest, broker din Top 20, întră pe piața consultanței de credite, leasing financiar și real estate

EXCLUSIV Asigest, broker din Top 20, întră pe piața consultanței de credite, leasing financiar și real estate
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 15 dec 2021

Asigest, broker din Top 20, va intra pe piața serviciilor de consultanță financiară, în special intermedieri de credite de consum, ipotecare și de investiții, dar și leasing financiar și real estate, prin intermediul unei societăți înființată recent, Sigma Advisory.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

"Am înființat această societate cu scopul de a oferi consultanță financiară clienților, în special intermedieri financiare: credite de consum, credite ipotecare, credite de investiții. De asemenea, dorim să oferim clienților consultanță și intermedieri de leasing financiar. În principiu dorim să oferim clienților orice produs financiar au nevoie. În acest scop vom semna parteneriate cu bănci, societăți de leasing sau IFN-uri în general", a declarat pentru Profit.ro Antonio Souvannasouck, Managing Partner la Asigest.

El este membru fondator al Sigma Advisory, alături de Asigest și Daniela Tănase.

Profit Financial.forum - Alexandru Ciuncan, directorul UNSAR: Recuperarea dezechilibrului reputațional generat de falimentul City Insurance nu va fi un proces ușor. Pe de altă parte, companiile rămase în piață plătesc zilnic despăgubiri CITEȘTE ȘI Profit Financial.forum - Alexandru Ciuncan, directorul UNSAR: Recuperarea dezechilibrului reputațional generat de falimentul City Insurance nu va fi un proces ușor. Pe de altă parte, companiile rămase în piață plătesc zilnic despăgubiri

"Începem activitatea prin parteneriate de tip lead, dar, în funcție de cum ne vom dezvolta, ne propunem să avem personal propriu specializat pe fiecare dintre segmentele de activitate propuse, astfel încât să putem să facem intermedieri calificate, nu numai lead. Piața de real estate este într-o dezvoltare explozivă, ca atare suntem atrași de o activitate de intermediere și în acest domeniu. Mai avem în plan dezvoltarea pe segmentul corporate a activității de promovare a diferitelor servicii existente, pentru care de asemenea vom semna parteneriate de tip lead", mai anunță Souvannasouck.

Cu sediul în București, Asigest și-a început activitatea în anul 1994 și a încheiat anul 2020 pe locul 20 după nivelul primelor intermediate, cu o cotă de 1,19%, conform datelor Autorității de Supravghere Financiară (ASF) remise la solicitarea Profit.ro.

Profit Financial.forum - Mădălin Roșu, BAAR: Toată lumea spune că polița RCA este pentru ceilalți șoferi din trafic, nu pentru cel care a încheiat-o. Cea mai mare prostie spusă vreodată! CITEȘTE ȘI Profit Financial.forum - Mădălin Roșu, BAAR: Toată lumea spune că polița RCA este pentru ceilalți șoferi din trafic, nu pentru cel care a încheiat-o. Cea mai mare prostie spusă vreodată!

Acționarii Asigest sunt Asigest Holding SPA Italia – 70%, Antonio Khonkham Souvannasouck  – 15%, Daniel Tănase - 6,75%Cristian Ștefan Tănase – 3,5%, West Insurance Group SRL București – 3,5% și Rifil SA Săvinești (județul Neamț) – 1,25%.

Compania este parte a Asigest Holding, un broker de asigurare internațional și independent, cu sediul central în Biella (Italia) și prezență directă în mai multe state europene.
viewscnt
Afla mai multe despre
asigest
sigma advisory
consultanta
credit