Explozie de mică intensitate provocată la un bancomat din Arad de presupuși hoți

Explozie de mică intensitate provocată la un bancomat din Arad de presupuși hoți
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 ian 2019

O explozie de mică intensitate a fost provocată, în noaptea de duminică spre luni, la un bancomat din municipiul Arad, de către persoane care ar fi încercat să scoată bani din aparat, un echipaj al pompierilor intervenind pentru stingerea flăcărilor, în timp ce polițiștii au început o anchetă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Pompierii din Arad au fost alertați la 112 despre faptul că un incendiu a izbucnit un bancomat situat în vecinătatea pieței din cartierul Alfa. Cei care au sunat sunt angajații firmei de pază care asigură securitatea aparatului, iar locatarii unor blocuri din zonă au relatat că au auzit și zgomotul unei explozii, scrie Agerpres.

Uniunea Europeană se pregătește să amâne Brexitul până în iulie - The Guardian CITEȘTE ȘI Uniunea Europeană se pregătește să amâne Brexitul până în iulie - The Guardian

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, George Pleșca, a declarat că, la momentul sosirii unui echipaj de pompieri, ardea peretele din gips-carton care acoperea bancomatul.

Incendiul a fost lichidat în câteva minute, iar cercetările au fost preluate de către polițiști.

viewscnt
Afla mai multe despre
bancomat
arad