Gigantul american Amazon deschide a treia firmă în România

Gigantul american Amazon deschide a treia firmă în România
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 21 sep 2020

Gigantul american Amazon, cel mai puternic retailer online, prezent pe piața din România de 15 ani, a înființat la București o nouă firmă, a treia, care va desfășura "alte activități de servicii privind tehnologia informației (cod CAEN 6209) Cu sediul în platforma Pipera, împuternicitul Amazon Web Services EMEA SARL Luxemburg Sucursala București va fi Dominique Duval.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Gigantul american mai deține în România Amazon Development Center SRL și Amazon Development Center Romania , al căror sediu se află în orașul Iași.

Statul mai face un pas în informatizarea învățământului. Elevii vor avea acces la o bibliotecă națională virtuală, dar peste doi ani CITEȘTE ȘI Statul mai face un pas în informatizarea învățământului. Elevii vor avea acces la o bibliotecă națională virtuală, dar peste doi ani

Cele două companii au raportat în 2019 un business cumulat de peste 322 milioane de lei.

Pe plan global, Amazon a înregistrat în primele șase luni vânzări nete de 88,9 miliarde de dolari, de la 63,4 miliarde de dolari de perioada similară a anului anterior.

Lansat în iulie 1995, Amazon este cel mai puternic retailer online și unul dintre cei mai mari investitori în cercetare și dezvoltare la nivel mondial.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
romania
firma
infiintare