În 4-5 Aprilie la WeLoveDigital.forum afli cele mai noi trenduri din industria digitală

În 4-5 Aprilie la WeLoveDigital.forum afli cele mai noi trenduri din industria digitală
scris 21 mar 2017

Schimbările în domeniul digital se petrec cu rapiditate, iar în ultimii ani asistăm la o adevărată revoluție prin inovație. Digitalizarea a devenit astfel, o prioritate pentru toate industriile, pe fondul avansului tehnologic rapid, schimbând modele de business sau consolidându-le pe cele tradiționale.

Pentru că în viața personală a oamenilor digitalizarea s-a întâmplat deja, mobilul a înlocuit desktop-ul, social media a depășit search-ul, în timp ce aplicațiile tip instant message sunt mai accesate decât e-mailul, acum este rândul businessurilor să se adapteze acestor schimbări. “Disrupt or Die” a devenit un motto în  cadrul companiilor care doresc să se diferențieze de competiție și să-și eficientizeze procesele interne.

Mediul online a devenit, astfel, pentru multe companii cel mai important canal de comunicare, dar și un mijloc de a exersa tendințele în materie de online. De la comunicarea pe Facebook, Instagram sau Snapchat la crearea de aplicații prin care oamenii pot face cumpărături mai ușor, plătind cu smartphone-ul, marii jucătorii se străduiesc să țină pasul cu schimbările tehnologice și încearcă să devină cât mai prezenți în ochii consumatorilor, să fie aproape de ei, consolidându-și imaginea. Așadar, ce urmează în domeniul digital? 

În 4-5 aprilie, la hotel World Trade Center, va avea loc, sub umbrela profit.ro, o nouă ediție WeLoveDigital.forum , un eveniment în care companii inovatoare în tehnologie, antreprenori, profesioniști în  online, advertiseri, mass-media se întâlnesc pentru a explora tendințele care vor guverna industria digitală în următorii ani.

De la Digital Transformation și Sharing economy la programe Smart-City, de la eCommerce și Online Banking la Conținut și Comunicare cu digital natives sau de la Securitatea business-urilor online și UX la SEO și Attribution Modelling , WeLoveDigital.forum va asigura accesul la cele mai noi tendințe și inovații în domeniul digital acoperind subiecte fierbinți pentru orice business online interesat să ajungă la clienții săi mai repede și mai targetat.

Participanții WeLoveDigital.forum vor avea ocazia de a învăța mai multe despre promovarea și creșterea unui business în mediul online de la o serie de specialiști din România și UK.  Augustin Jianu, Ministrul  Comunicațiilor și Societății Informaționale; Cătălin Marinescu, Președinte, ANCOM; Cristian Pațachia Sultănoiu, Development & Innovation Manager, Orange Romania; Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania; Ana Sipciu, Industry Manager Google Romania; Mihai Patrascu, CEO , evoMag ; Cosmin Golea, Ecommerce Manager, Mobexpert; Bogdan Lupu, Head of digital, Carrefour Romania

Marian Ignat, Director Digital Banking BCR; Robert Anghel, Director Digital Channels, ING Bank; Dorin Pena, Director General, Cisco România; Adi Paun, Online Marketing Manager & Development Project Manager, Carturesti.ro sunt doar câțiva dintre speakerii ce vor împărtăși audienței instrumente și strategii care îi vor ajuta să devină cât mai prezenți în ochii clienților și ai partenerilor de afaceri.

Cu peste 20 ani de experiență în domeniul digital și mii de ore de consultanță și training pentru clienți ca British Airways, Ryanair, Conde Nast, Hearst, Guardian Media Group, Time Inc, Publicitas, Mindshare, IAB UK &Ireland, Telegraph Media Group, Steve Thompson revine în România pentru a susține un workshop de Attribution Modeling.  În cadrul acestui workshop, Steve va prezenta audienței un set de reguli care determină cum se împarte “meritul” pentru o conversie între toate “touchpoint-urile” prin care a fost atins un utilizator până în momentul conversiei, reguli foarte importante în deciziile de investiții.

WeLoveDigital.forumvine cu un concept complex, cele două zile de eveniment îmbinând paneluri, sesiuni de dezbateri cu workshop-uri și o expoziție destinată celor interesați să își promoveze business-ul și să atragă noi parteneri de afaceri.

Și nu în ultimul rând, participanții vor avea posibilitatea să fie prezenți fie la CONFERINȚĂ (4 aprilie), fie la WORKSHOP-URILE de a doua zi (Attribution Modelling, Telling your story in a visual way; Mobile Usability. Improve your mobile user experience using real-world evidence; Engaging with digital Natives. From Content to Digital Communication; SEO) în funcție de timpul pe care îl au la dispoziție și de subiectele care îi interesează cel mai mult.

În plus, cei care se înscriu până pe 30 martie  la workshop-urile din 5 aprilie pot beneficia de 30% discount daca completează codul promotional WLD17 în formularul de înscriere de pe pagina de eveniment!

Programul forumului este disponibil pe site-ul evenimentului. Pentru înscrieri și informații suplimentare, accesează pagina dedicată.

Oricât de multe știi despre Internet și afaceri digitale și orice vrei să obții, WeLoveDigital.forum te va ajuta să ajungi acolo mai rapid și mai eficient!

WeLoveDigital.forum… and You Should Too!

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
welovedigital.forum
profit.ro