Inform Lykos și Austria Card vor furniza Metrorex cartele și carduri de acces în stațiile de metrou

Inform Lykos și Austria Card vor furniza Metrorex cartele și carduri de acces în stațiile de metrou
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 9 iul 2021

Metrorex a atribuit asocierii de firme formată din Inform Lykos și Austra Card un contract de 30,81 milioane de lei, fără TVA, pentru furnizarea de carduri contactless și cartele de călătorie în următorii patru ani. Contractul a fost estimat la 52,2 milione de lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

La procedură s-au înscris și Paragon Identification (Franța), Ceracarta SpA, AMEX și asocierile formate din Confidex Oy (lider) și SELP SAS, Quantum Protect (lider), respectiv Mecstar și Calmell.

Caietul de sarcini prevede furnizarea a 216 milioane de cartele magnetice și 5,62 milioane de carduri contactless.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Anterior, Metrorex a cumpărat de la Paragon Identification și Cubit France Technologies, ambele din Franța, care, conform contractului încheiat în 2016, urmau să livreze aproape 150 milioane de cartele magnetice și contactless destinate accesului în stațiile Metrorex.

Anul trecut, conform www.termene.ro, cifra de afaceri a Metrorex a fost de 855,9 milioane de lei, de la 756,9 milioane de lei în 2019, iar pierderea a coborât de la 331,3 milioane de lei la 210,6 milioane de lei.

Parcul în exploatare al transportatorului este format din 44 trenuri tip Bombardier, 15 trenuri tip IVA și 23 trenuri CAF, plus parcul de întreținere (6 locomotive de manevră, 11 vagoane de transort și intervenție, 4 drezine și 4 vagoneți motor), conform datelor Metrorex.

Cu afaceri de 186,9 milioane de lei în 2020, potrivit celor mai recente date disponibile, Inform Lykos este controlată de Inform Lykos (Romania) Limited (Cipru) – peste 99,99%.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
licitatie
oferte
carduri
cartele
inform lykos
austria card