Averea lui Charles al III-lea o va depăși pe cea a reginei Elizabeth II grație investițiilor

Averea lui Charles al III-lea o va depăși pe cea a reginei Elizabeth II grație investițiilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2023

Charles al III-lea, care va fi încoronat în data de 6 mai, dispune de o avere considerabilă, adăugând la moștenirea sa o parte din activele pe care le-a fructificat în calitate de prinț, informează AFP.

După ce a intrat în posesia moștenirii de la mama sa, regina Elizabeth II, evaluată la 360 milioane de lire sterline, averea lui Charles al III-lea se va ridica la 600 de milioane de lire sterline, estimează cotidianul The Times.

Urmărește-ne și pe Google News
Cea mai mare problemă a celui mai bogat om din lume: pe cine alege în locul său. Testul pe care Bernard Arnault îl dă o dată pe lună celor cinci copii ai săi CITEȘTE ȘI Cea mai mare problemă a celui mai bogat om din lume: pe cine alege în locul său. Testul pe care Bernard Arnault îl dă o dată pe lună celor cinci copii ai săi
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Potrivit unui apropiat al familiei regale citat de cotidianul The Times, fostul prinț de Wales a urmat o politică ambițioasă de investiții pentru a-și reface averea după divorțul de Diana. Separarea de Diana l-a costat 17 milioane de lire sterline în 1996, însă Charles nu pleacă de la zero și poate conta pe resursele Ducatului de Cornwall, de care beneficiază încă de la urcarea pe tron a mamei sale, în 1952, și până la decesul acesteia din urmă, în 2022.

Citiți mai mult pe Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
charles iii
elizabeth ii
avere