Cel mai recent film lansat de Woody Allen - cele mai mari încasări de box office la nivel mondial

Cel mai recent film lansat de Woody Allen -  cele mai mari încasări de box office la nivel mondial

Elle Fanning și Timothée Chalamet

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mai 2020

„A Rainy Day in New York”, cel mai recent film al lui Woody Allen, este lungmetrajul care a înregistrat săptămâna aceasta cele mai mari încasări de box office la nivel mondial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Potrivit boxofficemojo.com, „A Rainy Day in New York” a generat weekendul trecut încasări de 330.000 de dolari în Coreea de Sud, unde măsurile de izolare au fost relaxate de câteva săptămâni și unele cinematografe au fost redeschise, scrie News.ro.

VIDEO Fondatorul Tesla, Elon Musk: Morțile de COVID sunt umflate, panica parcă a fost dorită. #Stai acasă! – rezultatul unei viziuni absurde. „Să fie clar pentru proști: dacă nu fabrici bunuri, nu există bunuri!” CITEȘTE ȘI VIDEO Fondatorul Tesla, Elon Musk: Morțile de COVID sunt umflate, panica parcă a fost dorită. #Stai acasă! – rezultatul unei viziuni absurde. „Să fie clar pentru proști: dacă nu fabrici bunuri, nu există bunuri!”

Totalul înregistrat în weekend de filmul lui Allen depășește încasările „Onward” al Pixar, care a generat doar 17.000 de dolari în Norvegia, „La Belle Epoque”, cu 35.000 de dolari în Australia, și „The Wretched”, cu 69.000 de dolari în SUA.

„A Rainy Day in New York” a fost produs de Amazon, sub un contract semnat cu cineastul pentru realizarea a patru filme. Compania a renunțat la înțelegere după comentariile făcute de Allen legat de mișcarea #MeToo și cele două părți s-au acționat reciproc în judecată.

În noiembrie 2019, Woody Allen și Amazon au ajuns la o înțelegere, după ce compania îl anunțase că îi permite să lanseze filmul.

Lungmetrajul cu Timothée Chalamet, Elle Fanning, Jude Law și Selena Gomez în distribuție a fost lansat în mai multe țări din lume de distribuitori independenți. În total, el a generat încasări de peste 20 de milioane de dolari. 

viewscnt
Afla mai multe despre
woody allen
box office
film