FOTO Ambasadorul american a rămas în pană la cetatea Sarmizegetusa, jandarmii l-au depanat

FOTO Ambasadorul american a rămas în pană la cetatea Sarmizegetusa, jandarmii l-au depanat
scris 17 mai 2017

Ambasadorul american la București, Hans Klemm, aflat în vizită la cetatea dacică Sarmizegetusa Regia, a rămas în pană, o roată a mașinii sale fiind înlocuită de jandarmii hunedoreni.

"Americanii au o vorbă: "Your problems are my problems!" (Problemele tale sunt problemele mele). Câți dintre noi nu au auzit această replică celebră în filmele lor?
#Jandarmii hunedoreni au pus în aplicare celebrul dicton, atunci când și-au oferit ajutorul pentru a repara pana suferită de mașina Excelenței Sale Hans KLEMM, Ambasadorul SUA la București, pe timpul vizitei desfășurate la cetatea dacică Sarmizegetusa Regia. Colegii noștri s-au bucurat de aprecierea Ambasadorului SUA, care a ținut să le mulțumească personal", a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi.

Săptămâna trecută, pe site-ul oficial al Ambasadei SUA la București a fost postat un mesaj video de promovare a sitului arheologic de la Sarmizegetusa Regia, în care se spune că misterul care înconjoară Sarmizegetusa și creativitatea dacilor sunt impresionante.

GALERIE FOTO Cel mai mic castel din Marea Britanie este de vânzare și costă cât un apartament în Londra CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Cel mai mic castel din Marea Britanie este de vânzare și costă cât un apartament în Londra

"Dacă nu ați ajuns încă aici, vă încurajez să veniți", spunea ambasadorul Hans Klemm după câteva ore petrecute recent la situl fostei capitale dacice.

FOTO Ambasadorul american a rămas în pană la cetatea Sarmizegetusa, jandarmii l-au depanat

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
klemm
masina
ambasador
auto