FOTO Therme București a extins zona pentru familii, investiție de peste 10 milioane euro

Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 28 nov 2016

Centrul de relaxare, wellness și distracție Therme București extinde zona Galaxy, destinată familiilor, cu o suprafață de 4.000 de metri pătrați, în urma unei investiții de peste 10 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Astfel, capacitatea totală de primire a corpului Galaxy, după deschiderea noului spațiu, se va dubla, ajungând la 2.000 de persoane simultan.

”Românii au fost foarte receptivi față de noul concept de relaxare, wellness și distracție propus de Therme București (...) Therme București este (...) punctul de plecare către o viitoare expansiune regională (...) Extinderea pe care o lansăm astăzi vine ca urmare a nevoilor părinților de a se relaxa, în timp ce copiii lor se distrează”, a declarat Stelian Iacob, General Manager Therme București.

Punctul principal de atracție este o construcție din sare de Himalaya cu cromoterapie și terapie salt&light, cu două zone – o zonă dedicată jocurilor pentru toate vârstele și o zonă dedicată lecturii. Zona dedicată jocurilor este dotată cu 14 console Playstation, jocuri interactive cu apă, bănci iluminate, unde părinții se pot relaxa în timp ce copiii se distrează și un ecran de proiecție 5X3,5 metri. Zona dedicată lecturii va dispune de circa 150 de cărți, precum și ebook-uri.

Vizitatorii se pot relaxa și în cele trei saune umede cu tematică și terapii diferite, facilitate inclusă în tariful de acces, 20 de paturi cu raze infraroșii și 10 paturi de hidromasaj. Piscina noului spațiu dispune de cel mai mare poolbar din tot centrul Therme, cu o capacitate de 80 de locuri.

EXCLUSIV ANT vrea să-i readucă în România pe turiștii polonezi care umpleau litoralul înainte de 1989 CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ANT vrea să-i readucă în România pe turiștii polonezi care umpleau litoralul înainte de 1989

Noul spațiu conex corpului Galaxy are un acoperiș complet retractabil, în ambele direcții, cu o suprafață retractabilă de 800 de metri pătrați și cu o greutate de circa 100 tone.

De la lansare până în prezent, centrul Therme București a beneficiat de o serie de alte extinderi, în toate cele trei corpuri. În vara acestui an, The Palm a fost extins cu o terasă cu o capacitate de 400 de locuri, o plajă exterioară cu o suprafață de peste 24.000 de metri pătrați și piscina „Crazy River”. Și în zona Galaxy a fost deschisă o piscină exterioară - cu un luciu de apa de 500 mp, în care se pot relaxa simultan 190 de persoane, oferind toate facilitățile, de la pool bar, la șezlonguri. Tot în zona destinată familiei, a fost amenajată și o plajă exterioară cu o suprafață de 7.500 de metri pătrați, plus un restaurant, conceput astfel încât 400 de persoane să poata lua masa în același timp. Zona exclusivistă Elysium a fost extinsă, de asemenea, cu o terasă tip deck, cu palmieri, șezlonguri și hamace.

Complexul Therme București a fost dezvoltat pe baza unei francize obținute de la grupul german Wund, care mai are alte patru proiecte similare în Germania și Austria.

Investiția în acest proiect, care se ridică la 50 de milioane de euro, aparține A-Heat Group din Austria, care reunește mai multe companii în domeniul soluțiilor energetice industriale. Therme București are 250 de angajați.

Aproape un sfert din proiectul inițial al Therme a fost finanțat de contribuabili, prin ajutor de stat CITEȘTE ȘI Aproape un sfert din proiectul inițial al Therme a fost finanțat de contribuabili, prin ajutor de stat

FOTO Therme București a extins zona pentru familii, investiție de peste 10 milioane euro

FOTO Therme București a extins zona pentru familii, investiție de peste 10 milioane euro

FOTO Therme București a extins zona pentru familii, investiție de peste 10 milioane euro
viewscnt
Afla mai multe despre
therme
investiție
extindere