Lockheed Martin obține un contract uriaș pentru livrarea de sisteme PAC-3 MSE în 10 țări, inclusiv în România

Lockheed Martin obține un contract uriaș pentru livrarea de sisteme PAC-3 MSE în 10 țări, inclusiv în România
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 6 mai 2020

Compania americană din industria de apărare Lockheed Martin a primit o comandă de peste 6 miliarde de dolari pentru producția și livrarea de interceptori PAC-3 Missile Segment Enhancement și echipamente conexe, beneficiarii fiind SUA și 9 clienți străini, printre care România și Germania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19 CITEȘTE ȘI Încă 2 milioane de lei donate pentru a susține lupta împotriva COVID-19

Contractul, cu o durată de 3 ani, a fost atribuit de armata SUA la finele lunii trecute și are o valoare de 6,07 miliarde de dolari.

Patru probleme de politică publică ce pot stimula eforturile lumii de a proteja și restaura ecosistemele naturale CITEȘTE ȘI Patru probleme de politică publică ce pot stimula eforturile lumii de a proteja și restaura ecosistemele naturale

Lockheed Martin va produce și livra către SUA, Qatar, Japonia, România, Polonia, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Coreea de Sud, Bahrain și Germania interceptori Patriot Advanced Capability-3 (PAC-3) Missile Segment Enhancement (MSE), kituri de modificare a lansatoarelor, precum și echipamente asociate.

FOTO Ce este stilul business casual și cum îl obținem CITEȘTE ȘI FOTO Ce este stilul business casual și cum îl obținem

PAC-3 este un interceptor de mare viteză, capabil să combată amenințări diverse, precum rachete balistice tactice, rachete de croazieră și aeronave pilotate si nepilotate.

Pentru a răspunde cererii crescute, compania americană a anunțat că va extinde unitatea de producție din Camden, Arkansas.

Primele livrările sunt programate în anul 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
lockheed martin
contract
interceptori rachete
pac-3 mse
patriot advanced capability-3
lansatoare
armata