Ciolacu promite un singur ghișeu online la ministere pentru obținerea tuturor avizelor

Ciolacu promite un singur ghișeu online la ministere pentru obținerea tuturor avizelor
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 oct 2023

Premierul Marcel Ciolacu a solicitat miniștrilor, în ședința de guvern, să prezinte propuneri de reorganizare astfel încât, în fiecare minister, să existe o singură structură de emitere electronică a avizelor și autorizațiilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

”Este nevoie de soluții urgente pentru a nu mai pune oamenii pe drumuri. Cetățenii, oamenii de afaceri, primarii și toți cei care au nevoie de avize și autorizații trebuie să știe că le pot ridica adresându-se online unui singur serviciu din minister, ci nu ca acum, când sunt nevoiți să bată la ușa mai multor agenții sau structuri din subordinea ministerelor. Va exista o platformă electronică pe care o vom adapta în funcție de specificul fiecărui domeniu și pentru a pune punct contactului direct între funcționari și cetățeni și mediul de afaceri”, a afirmat prim-ministrul Marcel Ciolacu.

Programul Rabla ar putea fi reconfigurat pe producătorii din România și pe mașini mai ieftine. Unor guvernanți nu li se pare corect ca subvenția să se ducă pe mașini electrice scumpe, precum Tesla - surse CITEȘTE ȘI Programul Rabla ar putea fi reconfigurat pe producătorii din România și pe mașini mai ieftine. Unor guvernanți nu li se pare corect ca subvenția să se ducă pe mașini electrice scumpe, precum Tesla - surse

Șeful Executivului a solicitat ca fiecare ministru să transmită propuneri de restructurare în acest sens către șeful Cancelariei Prim-ministrului și către cei doi vicepremieri, Marian Neacșu și Cătălin Predoiu.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
avize
autorizații
minister
ghișeu
serviciu
platformă
ciolacu