Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant cu o mită de peste un milion de lei

Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant cu o mită de peste un milion de lei

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2023

Președintele Consiliului Județean Vaslui Dumitru Buzatu a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins în flagrant cu o mită de peste un milion de lei. Decizia a fost luată sâmbătă dimineață, după ce Buzatu a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Iași.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Buzatu a fost dus sâmbătă noaptea la DNA Iași pentru audieri, după ce la locuința sa au avut loc percheziții, scrie News.ro.

Proprietarul minei Băița spune că protestul minerilor a fost ilegal și coordonat de un \ CITEȘTE ȘI Proprietarul minei Băița spune că protestul minerilor a fost ilegal și coordonat de un "număr mic de persoane”. Acțiunile s-au prăbușit

El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

El ar fi primit o mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract, fiind prins în urma unui flagrant.

Biroul Politic Național al PSD se reunăte sâmbăătă în format online și pentru excluderea lui Dumitru Buzatu din partid.

”Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Dumitru Buzatu, președinte al CJ Vaslui, a fost reales la începutul anului în funcția de lider al filialei județene a PSD Vaslui.

viewscnt
Afla mai multe despre
dumitru buzatu
mita
vaslui