VIDEO Iohannis, după ce Rareș Bogdan a răbufnit în Parlamentul European: L-a luat valul

VIDEO Iohannis, după ce Rareș Bogdan a răbufnit în Parlamentul European: L-a luat valul
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 oct 2022

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a avut ieri un discurs agresiv la dezbaterea din Parlamentul European privind aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen: "Ce trebuie să mai facem pentru a fi tratați de la egal la egal și respectați de toți membrii UE? (...) Să blocăm la graniță trenurile și sutele de camioane cu cereale, care traversează zilnic România pentru a ajunge pe piețele occidentale?". Întrebat despre aceste declarații, Iohannis a spus că "l-a luat puțin valul" pe Rareș Bogdan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Nu ne obligați să jucăm și noi dur!"

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a avut miercuri un discurs agresiv la dezbaterea din Parlamentul European privind aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen, spunând că de 11 ani două țări europene pe care românii le tratează cu respect îi umilesc sistematic pe români, blocând aderarea la Schengen.

Băsescu a denunțat, în Parlamentul European, „câțiva premieri ai UE care s-au pus în slujba lui Putin”. Microfonul i-a fost tăiat CITEȘTE ȘI Băsescu a denunțat, în Parlamentul European, „câțiva premieri ai UE care s-au pus în slujba lui Putin”. Microfonul i-a fost tăiat
  • "Ce trebuie să mai facem pentru a fi tratați de la egal la egal și respectați de toți membrii UE? Să provocam o criză alimentară la nivel european? Să blocăm la graniță trenurile și sutele de camioane cu cereale, care traversează zilnic România pentru a ajunge pe piețele occidentale, în Olanda, Belgia, Franța, Austria, Germania, Italia?
  • Nu ne obligați să jucăm și noi dur! Am fost mult prea eleganți și tăcuți până acum. Nu suntem mai puțin europeni decât cei Vest. Nu-i trimiteți pe alegătorii români către populiști si eurosceptici.
  • Blocarea României în afara Schengen este o nedreptate față de un popor profund european", a spus Rareș Bogdan în plenul PE.

"L-a luat puțin valul"

Întrebat, acum, despre aceste declarații și dacă ar putea lua România astfel de măsuri, președintele Klaus Iohannis a spus că pe Rareș Bogdan "l-a luat puțin valul":

  • Cred că l-a luat puțin valul. Nu se pune problema se așa ceva. Noi căutăm să susținem Ucraina și exportul de cereale către Europa, de aceea nu se pune problema de așa ceva”.
viewscnt
Afla mai multe despre
rareș bogdan
parlamentul european