VIDEO Jill Biden le-a servit mâncare militarilor americani aflați la Baza de la Mihail Kogălniceanu

VIDEO Jill Biden le-a servit mâncare militarilor americani aflați la Baza de la Mihail Kogălniceanu
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 mai 2022

Prima Doamnă a Statelor Unite, Jill Biden, le-a servit mâncare militarilor americani aflați la Baza Aeriană de la Mihail Kogălniceanu. Ulterior, ea a ajuns la București, unde se va întâlni, sâmbătă, cu soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Jill Biden a postat un scurt videoclip în care poate fi văzută când pune mâncare într-o caserolă, la cantină. Videoclipul este însoțit de cuvintele "Food is love" ("Mâncarea e iubire" - n.r.), arată news.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: Deprecierea acțiunilor la companiile din zona tehnologică poate reprezenta o oportunitate pentru investitori

După vizita de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, Prima Doamnă a SUA a ajuns la București, unde sâmbătă va avea o întâlnire cu soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis. Ele vor vizita o școală din Capitală unde se vor întâlni cu copii români și ucraineni.

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a sosit în România, vineri, în cea de-a doua vizită oficială în țara noastră. Prima vizită a avut loc în 2014, când s-a aflat în România alături de soțul ei, Joe Biden, la acea vreme vicepreședinte al Statelor Unite.

VIDEO PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Prețul energiei este marea problemă. Celelalte pot fi oarecum gestionabile până la un punct CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Claudiu Cazacu, Consulting Strategist XTB România: Prețul energiei este marea problemă. Celelalte pot fi oarecum gestionabile până la un punct

Prima Doamnă i-a vizitat, vineri, pe soldații americani de la Baza Kogălniceanu din Constanța, iar sâmbătă se va întâlni, la București, cu soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, precum și cu voluntarii și profesorii care au grijă de refugiații ucraineni, potrivit informațiilor transmise de Biroul Primei Doamne a SUA.

VIDEO Jill Biden le-a servit mâncare militarilor americani aflați la Baza de la Mihail Kogălniceanu

viewscnt
Afla mai multe despre
biden
militari