VIDEO Nicușor Dan și un mesaj de campanie: Fitch a reconfirmat ratingul individual al Bucureștiului; patru trepte deasupra ratingului României

VIDEO Nicușor Dan și un mesaj de campanie: Fitch a reconfirmat ratingul individual al Bucureștiului; patru trepte deasupra ratingului României
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 apr 2024

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, precizează că agenția Fitch a reconfirmat ratingul individual al Bucureștiului la nivel "a", patru trepte deasupra ratingului României.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Agenția de rating Fitch a reconfirmat ratingul individual al Bucureștiului la nivel 'a'. Asta înseamnă patru trepte deasupra ratingului României. Am plecat cu o datorie curentă de 3 miliarde de lei. Fitch mai remarcă ajustarea cheltuielilor în funcție de venituri și planul de investiții ambițios", spune edilul general.

VIDEO Protest al fermierilor față de folosirea sistemelor anti-grindină, în mai multe zone din țară. „Niște băieți deștepți iau 50 de milioane de euro, fac ce fac iar pe noi ne nenorocesc.” CITEȘTE ȘI VIDEO Protest al fermierilor față de folosirea sistemelor anti-grindină, în mai multe zone din țară. „Niște băieți deștepți iau 50 de milioane de euro, fac ce fac iar pe noi ne nenorocesc.”

Luna trecută, agenția de evaluare financiară Fitch Ratings a confirmat ratingul pentru datoriile pe termen lung în valută a României la "BBB minus" cu perspectivă stabilă.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicusor dan
rating