Polițiștii de la Rutieră vor putea accesa date despre șoferi prin intermediul unor tablete. Echipamentele vor fi furnizate de Gersim, cel mai mare distribuitor local de telefoane

Polițiștii de la Rutieră vor putea accesa date despre șoferi prin intermediul unor tablete. Echipamentele vor fi furnizate de Gersim, cel mai mare distribuitor local de telefoane
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 10 nov 2022

Gersim Impex, cel mai mare distribuitor local de telefoane, a câștigat un contract pentru furnizarea către Poliția Română a unui număr de 10.000 de dispozitive mobile (tablete), care vor permite agenților de pe teren să acceseze online bazele de date ale instituției. Contractul a fost semnat pentru suma de 19,79 milioane de lei, de la un estimat de 38,75 milioane de lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ceilalți ofertanți participanți la licitație au fost Orange România, liderul pieței locale de telecomunicații, Vodafone România, Union CO, Safe Technology, Dante International, administratorul eMAG.ro, cel mai mare retailer local online, Elsaco Solutions și asocierea formată din Prime Telecom (lider) și Agro-Ind Management.

Pe o piață puternic zdruncinată de probleme din ultimii ani, ASF se pregătește să analizeze contractele de reasigurare pe segmentul RCA, după ce a constatat că unele dintre acestea conțin clauze care diminuează riscurile preluate CITEȘTE ȘI Pe o piață puternic zdruncinată de probleme din ultimii ani, ASF se pregătește să analizeze contractele de reasigurare pe segmentul RCA, după ce a constatat că unele dintre acestea conțin clauze care diminuează riscurile preluate

Dispozitivele mobile vor fi livrate în termen de 18 luni de la data semnării contractului, până la 1 iunie 2024.

Contractul este parte a proiectului "Dezvoltarea unui sistem mixt mobil de monitorizare a traficului rutier privind încălcarea regulilor de circulație", finanțat din fonduri europene.

"Obiectivele specifice ale proiectului se referă, în principal, la dotarea unităților de poliție rutieră cu autospeciale și cu echipament hardware/aplicații software adecvate, precum și la îmbunătățirea proceselor decizionale în domeniul managementului erijării eficiente a resurselor financiare, logistice și umane, în vederea creșterii prezenței în trafic a forțelor de poliție rutiră precum și a mobilitășii acesteia. De asemenea, acest proiect își propune îmbunătățirea activităților de supraveghere și control al traficului rutier, de prevenire și combatere a infracțiunilor la codul rutier", se arată în fișa de prezentare a proiectului.

Gersim Impex este controlată integral de antrepre­norul Dan Ștefănescu și în 2021 a consemnat un profit net de aproa­pe 40 milioane de lei, cu 8% mai mult față de anul anterior.

În schimb, afacerile au scăzut cu 6%, la 749 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
politia romana
tablete
licitatie
oferte
orange
vodafone
emag