Portofoliul Allianz-Țiriac de polițe pentru locuințe a crescut cu 35%. "Ne așteptăm să crească în continuare, pe măsură ce oamenii înțeleg."

Portofoliul Allianz-Țiriac de polițe pentru locuințe a crescut cu 35%. "Ne așteptăm să crească în continuare, pe măsură ce oamenii înțeleg."
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 20 ian 2023

Allianz-Țiriac Asigurări a vândut anul trecut peste 316.400 de polițe facultative pentru locuință, cu 35% mai mult față de 2021, a transmis compania pentru Profit.ro. 

"Ne așteptăm ca numărul polițelor facultative pentru locuință să crească în continuare în portofoliul Allianz-Țiriac, pe măsură ce oamenii înțeleg că asigurările sunt o soluție la îndemâna oricui și că sunt utile în mult mai multe situații decât ne-am imagina. Asigurarea facultativă pentru locuință poate fi de ajutor și în caz de incendiu, inundație și cutremur, dar și în situații frecvente, așa cum sunt avariile produse de un scurtcircuit, cele la instalațiile de apa sau de încălzire", spune compania.

Urmărește-ne și pe Google News

În perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2022, compania a emis 47.888 de polițe facultative de locuință. Aproximativ 8.500 dintre acestea au fost polițe noi (new business, fără reînnoiri), din care peste 4.500 s-au calificat în campania cu PAD oferit gratuit.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
BNR: Ca să-ți iei un apartament de două camere la Cluj muncești cam tot atât cât ai munci pentru unul similar în Viena. Orașele în care prețurile sunt supraevaluate CITEȘTE ȘI BNR: Ca să-ți iei un apartament de două camere la Cluj muncești cam tot atât cât ai munci pentru unul similar în Viena. Orașele în care prețurile sunt supraevaluate

Suma asigurată totală pentru polițele care fac obiectul campaniei este de aproximativ patru miliarde de lei.

Potrivit datelor publice, în primele 9 luni ale anului 2022 asigurătorii aveau în portofoliu 1,601 milioane de polițe facultative de locuință, de la 1,596 milioane de lei în septembrie 2022, din care 1,094 milioane contracte noi (încheiate în intevalul 1 ianuarie - 30 septembrie 2022), comparativ cu 1,095 milioane în perioada similară a anului 2021.

Subscrierile au crescut cu 12%, la 343,3 milioane de lei. Mai multe detalii AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
allianz tiriac asigurari locuinte