Primăria Sectorului 6 pregătește un împrumut de peste 207 milioane de lei, inclusiv pentru refinanțarea unui credit CEC

Primăria Sectorului 6 pregătește un împrumut de peste 207 milioane de lei, inclusiv pentru refinanțarea unui credit CEC
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 21 feb 2018

Primăria Sectorului 6 (PS6) vrea să contracteze un împrumut de 207,1 milioane de lei pentru refinanțarea parțială a unui credit contractat de la CEC Bank în decembrie 2016 și asigurarea finanțării investițiilor publice de interes local.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Pentru a obține documentația descriptivă, potențialii ofertanți pot transmite o solicitare scrisă la adresa de email a TUD Investment Consulting SRL (fostă TUD Business Consulting SRL), consultantul financiar al Sectorului 6 al Municipiului București.

Estimată la 36,4 milione de lei, procedura este structurată pe două loturi, primul fiind de 107,1 milioane de lei.

BCR, BRD, Raiffeisen Bank și Banca Transilvania vor să intermedieze pentru Primăria Capitalei o emisiune de obligațiuni de 550 milioane de lei CITEȘTE ȘI BCR, BRD, Raiffeisen Bank și Banca Transilvania vor să intermedieze pentru Primăria Capitalei o emisiune de obligațiuni de 550 milioane de lei

Autoritatea contractantă nu se acceptă taxă de risc, comision de rambursare anticipată sau de neutilizare a creditului. De asemenea, PS6 nu acceptă decât ajustarea prețului contractului ca urmare a modificării dobânzii în funcție de indicele ROBOR 1M.

“Nu se acceptă ajustarea ulterioară a marjei fixe a instituției financiare și nici a procentelor/valorilor comisioanelor oferatate”, se mai arată în anunț.

Termenul limită pentru primirea ofertelor a fost stabilită pentru data de 20 martie, ora 10.00.

viewscnt
Afla mai multe despre
primaria sectorului 6
licitatie
imprumut
cec bank