Mai multe trenuri înregistrează întârzieri în Gara de Nord, iar pe aeroportul aeroportul Henri Coandă au fost amânate mai multe curse aeriene

Mai multe trenuri înregistrează întârzieri în Gara de Nord, iar pe aeroportul aeroportul Henri Coandă au fost amânate mai multe curse aeriene
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mar 2018

Mai multe trenuri înregistrează duminică după-amiază întârzieri în Gara de Nord din Capitală, unele și de câteva ore, potrivit informațiilor afișate pe site-ul companiei de stat CFR Călători. Pe aeroportul aeroportul Henri Coandă au fost amânate mai multe curse aeriene.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Astfel, trenul InterRegio (IR) 347, care vine de la Viena, înregistra o întârziere de 400 de minute la ora 15.25, potrivit News.ro.

Totodată, trenul IR 473, care sosește din Budapesta, înregistra o întârziere de 325 de minute la ora 15.25.

Alte trenuri IR aveau întârzieri cuprinse între 10 și 50 minute.

De asemenea, duminică, fenomenul meteorologic de ploaie înghețată a împiedicat decolarea avioanelor de pe aeroportul Henri Coandă. Circulația rutieră în Capitală și mai multe județe din țară se desfășoară cu dificultate din cauza ploii înghețate. Potrivit atenționărilor meteorologice de vreme severă, în perioada 18-22 martie în întreaga țară vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.

Avertizare cod portocaliu de polei pentru București și zece județe CITEȘTE ȘI Avertizare cod portocaliu de polei pentru București și zece județe

Mai multe curse aeriene au fost amânate pe aeroportul Henri Coandă

De asemenea, mai multe curse aeriene au fost amânate pe aeroportul Henri Coandă, potrivit informațiilor afișate pe site-ul Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB).

Fenomenul meteorologic de ploaie înghețată a împiedicat decolarea avioanelor de pe aeroportul Henri Coandă, au declarat duminică, pentru News.ro, reprezentanți ai CNAB.

Două curse Wizz Air, care trebuiau să decoleze spre Londra (la ora 11.30) și Bari (la ora 12.20), au fost anulate.

Au fost amânate o cursă Tarom, care trebuia să decoleze spre Iași la ora 10.20, o cursă Aeroflot, care trebuia să decoleze spre Moscova la ora 12.30, o cursă Ryanair, care ar fi trebuit să decoleze spre Timișoara la ora 12.30, o cursă Blue Air, care ar fi trebuit să decoleze spre Oradea la 12.30.

Totodată, au mai fost amânate și o cursă Lufthansa, care ar fi trebuit să decoleze spre Munchen la 13.00, o cursă KLM, care ar fi trebuit să plece spre Amsterdam la ora 13.50, o cursă Air France, care trebuia să decoleze spre Paris la ora 14.50, o cursă LOT, care trebuia să plece spre Varșovia la ora 14.55.

viewscnt
Afla mai multe despre
gara de nord
trenuri
intarziere
henri coanda
curse aeriene